Yaz Kursları Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Gençliğe ve eğitime yaptığı yatırımlarla örnek alınan Belediyemiz, açtığı yaz kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Yaz döneminde öğrencilerin eğitimden uzak kalmaması için gençlik merkezleri bünyesinde akademik kurslar açan Belediyemiz, öğrencilerin öğrenirken sanatsal alanlarda kendilerini geliştirmeleri için de sanatsal ve sosyal kursları da gençlerin hizmetine sunuyor.

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrencilere yönelik açtıkları kurslara öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Belediye Başkan Vekilimiz Lemzi Çöplü, “Belediyemizin gençlik merkezlerinde 81 öğretmenle 14 akademik ders ve 11 sanatsal kursla 2 bin 995 öğrencimize hizmet veriyoruz. Yavrularımız bu kurslarımızda akademik derslerin yanı sıra kendilerini sanatsal ve sosyal anlamda da geliştiriyor. Yaz dönemini hem öğrenerek hem de eğlenerek geçiriyorlar” dedi.

27 Haziran tarihinde başlayan yaz kursları 20 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

Bu içeriğe emoji ile tepki ver
2 kullanıcı tepki verdi
Bunlar da ilginizi çekebilir
Benzer yazıları okuyabilirsiniz.

Robotik Kodlama Etkinliğimiz
  • 7 ARALIK 2021
  • 305 görüntülenme

Güz Dönemi Kayıtlarımız Başlıyor
  • 16 EKİM 2020
  • 919 görüntülenme
0 Yorum
Yorumları okuyabilir ve cevaplayabilirsiniz.