Bowling,Bocce,Dart Turnuvası Ödül Töreni

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Türkiye Bocce,Bowling ve Dart Federasyonu Ortaklığında Düzenlenen Bowling İl Birinciliği Müsabakalarımızda Küçük Erkekler -Küçük Kızlar-Yıldız Erkekler-Yıldız Kızlar Kategorilerinde Dereceye Giren Sporcularımız Madalyalarına Kavuştular...

Genç Erkekler Ve Genç Kızlar Müsabakalarımız Yarın 11 Aralık Pazar 2016 Tarihinde Buhara Kültür Merkezi Bowling Salonunda Başlayacaktır

Müsabaka Sonunda Çocuklarımızın Ve Gençlerimizin Nitelikli İnsanlar Olma Yolunda Kaliteli Zaman Geçirerek Sosyalleşmesinde Zihinsel Ve Fiziksel Gelişimlerinde Çorum'a Önemli Eserler Kazandıran Çorum Belediye Başkanımız Sn Muzaffer Külcü Beyefendi'ye ve Emeklerini Bizlerden Esirgemeyen Değerli Büyüklerimize Tesisler Müdürümüz Sn. Mahmut YABACIOĞLU Beyefendi'ye Memnuniyetlerini Dile Getiren Gençlerimiz ve Velilerimiz Teşekkürlerini İleterek Tesisimizden Ayrıldılar.