Badminton Kardeşlik Turnuvası

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZLERİ

2016-2017 YILI BAHAR DÖNEMİ BADMİNTON KARDEŞLİK TURNUVASI

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerimiz Tarafından Çocuklarımız Ve Gençlerimiz Arasında Ahlaki Gelişimlerine Katkı Sağlamak Sporu Yaygınlaştırıp Sevdirmek, Arkadaşlık, Dostluk Sevgisini Artırmak, Birlik Beraberlik Ve Dayanışmayı Geliştirmek Sosyal, Kültürel

Ve Sportif İlgiyi Artırmak Amacıyla (2010-2009-2008-2007-2006) Doğumlu Sporcular Arasında Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerimizin  Koordinatörlüğünde, Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri  Badminton Takımları, Çorum Belediye Spor Badminton Takımı, Samsun İlkadım Belediye Spor Badminton Takımı, Halk Eğitim Kültür Spor Kulübü Badminton Takımı, Yazıçarşı Gençlik Spor Kulübü Badminton Takımı, Mehmet Akif Ersoy  İlkokulu Badminton Takımı, Cumhuriyet Ortaokulu Badminton Takımlarının Katılımıyla Bahar Dönemi  Badminton Kardeşlik Turnuvası Projesi  Günübirlik Olarak Buhara Kültür Merkezi Spor Salonunda Toplam 67 Sporcunun Katılımıyla Gerçekleştirilmiştir.

01.04.2017 Tarihinde 09:30-16:00 Saatleri Aralığında Gerçekleştirilen Organizasyonda;

Kaybedeni Olmayıp Kazananının, Dostluk, Kardeşlik, Spor Ahlakı, Olduğu Badminton Spor Şenliği Organizasyonumuzda Tüm Sporcularımız, Bowling, Spor Salonu Etkinlikleri Gibi İmkan Ve İkramlarımızdan Faydalanarak Sporcu Çantası Ve Tangram Seti Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut YABACIOĞLU  Beyefendi Tarafından Hediye Edilmiştir.

Tesis İmkanlarımızdan Faydalanan Bütün Antrenör Ve Sporcularımız Çorum İlimize Örnek Tesisler Kazandırarak Gençlerden Hiçbir Zaman Desteklerini Esirgemeyen,  Başta  Çorum Belediye Başkanımız Sn. Muzaffer KÜLCÜ Beyefendiye  Ve Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Zeki GÜL Beyefendiye, Tesisler Müdürümüz Sn. Mahmut YABACIOĞLU Beyefendiye Teşekkürlerini İleterek Tesisimizden Ayrıldılar.