15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Bowling-Bocce-Dart Turnuvası

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZLERİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANMA

BOWLİNG BOCCE VE DART TURNUVASI

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri Öğrencileri Arası 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anmak Ve Gençliğe Demokrasi, özgürlük bilincinin önemini aktarmak amacıyla “Bocce -Bowling Ve Dart “ Turnuvaları düzenlendi. 15 Temmuz darbe kalkışmasına kalkan vatan hainlerine karşı bilinçlenme, vatan sevgisini aşılama ve şehitlerimize minnet duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvamız yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

“Büyük zaferler güçle değil, inançla kazanılır.” bilincini kazandırmaya çalıştığımız gençlerimizle gurur duyuyoruz. Milletimizin onurlu , dik duruşunda; yaşları ne olursa olsun, “Ben de varım!” diyen gençlerimiz, geleceğimizin aydınlık olacağını müjdelemektedir.

Bocce Turnuvası 12 -13 Ağustos, Dart Turnuvası 19 -20 Ağustos, Bowling Turnuvası 25- 26 Ağustos Tarihlerinde Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yapılan yarışmalarda Sporcular Kıyasıya Mücadele Ettiler Bocce Branşında Yıldız Erkekler Yıldız Kızlar Genç Erkekler Ve Genç Kızlar Dart Branşında Yıldız Erkekler Yıldız Kızlar Genç Erkekler Genç Kızlar Büyük Erkekler Büyük Kızlar Bowling Branşında İse Yıldız Erkekler Yıldız Kızlar Genç Erkekler Ve Genç Kızlar Kategorisinde Yapıldı. Yarışmalara Katılan Sporcular Bocce Branşında 48 Sporcu Dart Branşında 130 Sporcu Bowling Branşında İse 140 Sporcu Olmak Üzere Toplamda 318 Sporcu Yarışmıştır