Çorum Belediyesi

Belediyemiz, halkımıza sosyal ve kültürel açıdan destek olabilmek amacıyla yürüttüğü hizmetlerde, toplumumuzun ve hemşerilerimizin yaşam standartlarını ve kalitesini yükseltmeyi hedeflemektedir. Kaliteli, gelişmelere ve işbirliğine açık olarak faaliyetlerini planlamakta ve sürdürmektedir.

Çorum Belediyesi’nin önemli sosyal hizmetlerinden biri olan ‘Gençlik Merkezleri’, gençlerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek, amacıyla açıldı. Gençlik Merkezleri, gençlerimizin ilgi alanları doğrultusunda, eğitimlerine katkı sağlar. Eğitici, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle öğrencilerimizin fiziki ve zihinsel gelişimleri desteklenir. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik rehberlik , motivasyon, hayata hazırlama projeleri uygulanır..

Sosyal sorumluluk projeleriyle; toplumun ihtiyacı olan konulara dikkat çekilir.Toplumun içinde, sorumluluk sahibi gençler yetiştirmek amacıyla bir çok projeye imza atılır.